Дата: 19.04.10 10:31
Керівництво
правила прийому на 2011 рік.
|
Директор коледжу: ДУДАРЬ Анатолiй Павлович — кандидат педагогічних наук, доцент
телефон: (0652) 22-53-61 |
Заступник директора з навчально-виховної роботи:
Середа Надія Сергіївна
Загальні відомості
Сімферопольський коледж КНЕУ створений на базі технікумів громадського харчування та торгівлі 29 травня 1997 р.
Здійснює підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст на базі повної загальної середньої освіти за узгодженими навчальними планами.
Центром навчального процесу є модель професійної діяльності, яка визначає послідовність та змістовність окремих дисциплін, рівень професійних знань та вмінь, необхідних для засвоєння майбутньому спеціалісту.
Навчальний процес побудований таким чином, що поруч з теоретичними заняттями проходить технологічна практика, яка організовується на кращих підприємствах торгівлі та громадського харчування м. Сімферополя та Криму. Особливу роль відіграє давнє співробітництво коледжу з туристично-оздоровчим комплексом «Судак», де студенти третього курсу працюють офіціантами, кухарями, барменами, а також беруть участь у розробці нових фірмових страв та напоїв разом з кухарями-майстрами, обслуговують банкети, прийоми, конференції міжнародного рівня.
У коледжі існують цікаві традиції в організації та проведенні позакласних виховних заходів, які сприяють розширенню кругозору, формуванню морально-етичних якостей та професійному вдосконаленню особистості.
Важливим напрямом роботи, яка проводиться у коледжі, є розвиток студентського самоврядування. Участь у роботі Ради старост відділень, студентського профкому, студради гуртожитку дає студентам можливість отримувати навички організаторської роботи. Два роки функціонує в коледжі психологічна служба, основним завданням якої є адаптація студентів нового набору в змінених навчальних умовах, соціалізація та професійне становлення студентів.
У 2008 році конкурс становив 2,0 особи на місце. Випускники СК КНЕУ не залишаються без роботи.
Чисельність студентів за спеціальностями:
«Технологія харчування» — 400;
«Бухгалтерський облік» — 120;
«Товарознаство та комерційна діяльність» — 180.
Конкурси
Майстерність та елегантність наших вихованців ми спостерігаємо на щорічному конкурсі професійної майстерності, який проходить на базі коледжу на технологічному та товарознавчому відділеннях. Конкурс — це кульмінація для студентів-фахівців, які мають 4-й розряд кухаря або 2-гу категорію продавця перед початком технологічної практики, а для студентів ІІ курсу носить навчальний характер.
Мета конкурсу — розвиток творчості серед студентів, засвоєння вершин кулінарного мистецтва та розвитку сервісу в торгівлі та підприємствах харчування. Проведення таких заходів сприяє престижу професій, спрямування студентів до нових знань, підготовка гідної зміни фахівців, які сміливо крокують у ХХІ століття.
У Києві на Міжнародному конкурсі фахівців-юніорів ресторанного сервісу «Гостинність — 2000» коледж здобув 6 почесних дипломів у різних номінаціях.
10 лютого 2005 року команда Сімферопольського коледжу КНЕУ взяла участь у Республіканському конкурсі кулінарного мистецтва і одержала дипломи в номінаціях: І-ше місце і «Кращий учбовий заклад».
Системний підхід до організації та управління навчально-виховним процесом — основний принцип діяльності нашого коледжу.
Спеціальності
До Сімферопольського коледжу КНЕУ приймаються громадяни України, які мають повну загальну середню освіту. Прийом до коледжу проводиться на денну та без відриву від виробництва (заочну) форми навчання. Коледж готує спеціалістів за такими сучасними актуальними спеціальностями, як:
· технологія харчування;
· товарознавство та комерційна діяльність;
· бухгалтерський облік.
Спеціальності, які пропонує СК КНЕУ абітурієнтам, користуються попитом, оскільки якість знань та їх повнота, системність та глибина, сучасність та надійність дозволяють бути конкурентоспроможними в системі ринкових відносин.
Контакти:
95050 АР Крим, м. Сімферополь, вул. Кечкеметська, 2
телефон: (0652) 22-53-61, 26-97-84.
E-mail: stkneu@mail.ru